Decorul de la nuntă a fost ales cu atenție de Adela, care și-a dorit foarte mult ca totul să iasă perfect. Mici probleme neprevăzute i-au dat emoţii miresei, dar ea a răsuflat uşurată când a văzut cât de impresionați au fost invitații când s-a lăsat seara: "Agitația Dănucăi că nu se aprinde ghirlanda, a Sânzianei că s-a spart un ghiveci, privirea mută de uimire a invitaților atunci când la întoarcere, în amurg, hambarul prinsese viață, luminat de beculețe fine, lumânări suave, flori albe ce ieșeau timid din mușchiul verde ce parcă urma să invadeze mesele urcând timid și pe masa bufetului suedez și pe pereții hambarului", a descris Adela atmosfera de la eveniment.
Aici, s-au distrat din plin, au băut vin portughez și s-au răsfățat cu cele mai delicioase bucate la un restaurant non-stop, pastramă de oaie cu mămăliguță și mujdei, scrie Click!.
Posteaza comentariu