După ce în România a fost clientul... falimentului, Adrian Mutu s-a decis să se facă om de afaceri în Italia. În restaurantul deschis în centrul vechi al Florenţei, clienţii nu vor găsi tradiţionalele sărmăluţe sau mămăliguţa cu brânză, ci produse cu specific italian îmbinate cu delicii din bucătăria japoneză.
"M-am gândit să deschid în Italia pentru că până acum am încercat în România şi, nefiind acolo, lucrurile nu au fost aşa cum trebuiau să fie. Aşa că am zis să încep acolo unde sunt şi m-am gândit că e o idee frumoasă", a declarat Adrian Mutu, citat de Antena3.ro. "E un restaurant cu specific italian, dar nouă ne place să spunem fusion, pentru că are şi puţin din bucătăria japoneză", a continuat fotbalistul.
De la deschidere nu au lipsit prietenii mijlocaşului, dar nici soţia acestuia care, ce-i drept, a ajuns mai târziu. Întrebat dacă îi place noul restaurant deschis de Adrian Mutu, deţinătorul lanţului de bijuterii De Grisogono, Fawaz Grousi, a declarat: "E puţin să zic că îmi place. Dacă restaurantul ar fi o femeie
m-aş fi căsătorit cu ea. E un loc fantastic, este o atmosferă fantastică".
Adrian Mutu, de la sărmăluţe la spaghetti
După ce, în România, a fost... clientul falimentului, Adrian Mutu s-a decis să se facă om de afaceri în Italia.
12 Octombrie 2010