Ellie White a refuzat să cânte în Italia de Revelion

Cântăreaţa a respectat contractele pentru concertele din ţară, deşi ar fi câştigat 15.000 de euro în Italia.

Cu doar câteva zile înainte de Revelion, Ellie White a primit propunerea de a susţine trei concerte în Italia în noaptea dintre ani. Cântăreaţa a refuzat oferta, întrucât avea deja semnate contracte pentru mai multe concerte în România.

 

“În ultimele zile ale anului am avut peste 10 concerte, iar acestea nu puteau fi anulate. Un artist serios nu anulează niciodată concerte, indiferent de suma de bani pusă în joc. Îmi pare rău că propunerea din Italia nu a venit cu câteva săptămâni mai devreme, astfel aş fi putut să-mi aranjez programul într-un alt mod”, a declarat Ellie White.

În ultima zi a anului, Ellie a fost invitată la Winter Kiss pe pârtia din Predeal, acolo unde a susținut un concert, iar în noaptea cea mare a concertat la Predeal, la Braşov şi la o petrecere privată din Poiana Braşov.

“M-am distrat de minune în noaptea de Revelion. Am alergat de la un concert la altul, însă la miezul nopţii am avut parte de linişte vreme de 10 minute. Am ciocnit un pahar de şampanie alături de echipa mea, mi-am alocat câteva clipe pentru a ma gândi la anul care a trecut şi mi-am pus o mare dorinţă pentru anul 2012”, a mai spus artista.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod