Cercetaşii din Băneasa Kids Club se reunesc sâmbătă

Membrii clubului Băneasa Kids sunt aşteptaţi sâmbătă, 7 ianuarie, la prima întâlnire din acest an. Copiii vor învăţa să folosească busolele şi vor identifica punctele cardinale.

Membrii clubului Băneasa Kids sunt aşteptaţi sâmbătă, 7 ianuarie, la prima întâlnire din acest an. Cu coifurile verzi bine fixate pe cap, micuţii se vor transforma în adevăraţi cercetaşi. Ei vor învăţa să folosească busolele, vor găsi cu ajutorul acestora indiciile ascunse în jungla Kids Club şi vor identifica punctele cardinale.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, copiii se vor întâlni în locaţia din Grand Cinema Digiplex.

Timp de două ore vor, ei avea parte de numeroase surprize şi vor fi implicați în cele mai captivante jocuri. Pentru a participa la eveniment e nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi făcută la www.baneasakidsclub.ro.   
Întâlnirea din 7 ianuarie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Băneasa Kids Club, în prima sâmbătă din fiecare lună. Copiii cu vârste între 4 şi 10 ani înscrişi in club vor participa la diverse activităţi interesante, ateliere şi petreceri.

Până atunci însă, copiii mai au o săptămână în care pot participa la Tombola Băneasa Kids Club.
Ei trebuie să cumpere în valoare de minim 150 lei din magazinele de copii din Băneasa Shopping City şi să vină cu bonurile fiscale şi cardul de membru la birourile de informaţii din centrul comercial pentru a câştiga un minunat premiu. Tombola este valabilă până la 8 ianuarie 2012.

Mai multe informaţii despre Băneasa Kids Club, despre evenimentele şi concursurile organizate, alături de fotografiile de la întâlniri, puteţi găsi oricând pe site.

Înscrierea în Băneasa Kids Club e gratuită şi foarte simplă. Este suficient să completaţi formularul disponibil atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City, cât şi online, pe www.baneasakidsclub.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod