Targ: Bookfest
Bookfest 2010 isi deschide portile incepand cu miercuri, 9 iunie, si va dura pana pe 13 iunie, intre orele 10:00 - 20:00. Vineri, 11 iunie, orarul se prelungeste pana la 22:00, iar duminica, 13 iunie, Salonul de carte se inchide la ora 18:00. Bookfest are loc in pavilioanele 13, 14, 15, 16 si 17 Romexpo. Accesul vizitatorilor este liber.
Scriitori de renume, critici si istorici literari sau personalitati publice din lumea culturii participa si in acest an la Bookfest, pe care vizitatorii ii pot vedea si asculta cu ocazia lansarilor de carte.
Spectacol: "Confesiuni despre viata si arta"
Pe 9 iunie 2010, la Palatul National al Copiilor, va avea loc ultima reprezentatie a "Confesiunilor" din stagiunea 2009-2010, spectacol ce va fi reluat din toamna.
"Confesiuni despre viata si arta" este o reprezentatie deosebita al carui unic protagonist este Radu Beligan, in cadrul caruia isi deschide sufletul, impartaseste din experienta-i vasta si marturiseste opiniile sale privind viata (actorului de teatru in special) din acest moment comparativ cu practicile din urma cu zeci de ani.
Premiera reprezentatiei a avut loc in urma cu aproximativ doi ani in cadrul "Festivalului Artelor Bucuresti" organizat de Agentia "Vreau Bilet", de atunci maestrul continuand cu un succes fulminant sirul reprezentatiilor in tara.
Biletele pot fi gasite la magazinele "Vreau Bilet" din Unirea Shopping Center, et. 2, Carrefour Feeria (Baneasa Shopping City), Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor sau la www.vreaubilet.ro. Pretul biletelor este de 60 de Lei.
Expozitii: Www.distrugeri.ro
Www.distrugeri.ro este titlul expozitiei de arhitectura la care esti asteptata pana pe 9 iunie la Sala Foaier, de la Muzeul Taranului Roman.
Expozitie manifest este realizata sub egida Ordinului Arhitectilor din Romania si ofera un parcurs initiatic prin spatiile fascinante ale Morii lui Assan, monument de categoria A vandalizat de ani de zile, printre trunchiuri de ciresi recuperati de Serban Sturdza si revizitati de artistul Virgil Scripcariu, prin bogatia stilistica a unui oras surprinzator, emotionant si ignorat de locuitorii sai.
Posteaza comentariu