Vedete si metode de intretinere

Fie ca sunt actrite, cantarete sau modele, silueta joaca un rol important in cariera lor. Dar prin alimentatie sanatoasa si program de exercitii, vedetele reusesc sa se pastreze frumoase si atragatoare.
Iata cateva metode prin care starurile reusesc sa se pastreze frumoase.


Pilates

Madonna, Julia Roberts, Kate Moss si Demi Moore fac parte din marea lista a vedetelor care se intretin practicand pilates.


Exercitii si alimentatie echilibrata

Vedetele care isi doresc sa se pastreze atragatoare stiu ca pentru a obtine o silueta frumoasa trebuie sa imbine o dieta sanatoasa cu exercitii fizice. Majoritatea frumoaselor de la Hollywood isi gasesc timp zilnic pentru a merge la sala. Dar celebritatea le aduce si avantaje financiare si astfel pot apela la cei mai buni antrenori care le creeaza programe personalizate si eficiente.
Modele precum Cindy Crawford sau Naomi Campbell apeleaza la antrenori personali care fac tot posibilul ca trecerea timpului sa nu lase prea multe urme pe corpul acestora.


Frumusete prin chirurgie


Exista si vedete care apeleaza la operatii estetice pentru a obtine rezultate rapide si schimbari radicale. Astfel, multe celebritati reusesc sa-si pastreze tineretea si o silueta perfecta conform standardelor impuse de Hollywood. Printre aceste frumuseti (poate chiar cel mai bun exemplu) se numara si cantareata sau actrita Cher care, in ciuda varstei destul de inaintate, arata mai bine decat multe femei de doar 30 de ani.



Terapii relaxante

    
Multe studii au demonstrat ca stresul duce la imbatranirea prematura a pielii. Din acest motiv multe vedete apeleaza la terapii relaxante precum yoga. Dintre acestea fac parte si Sofia Loren sau Thalia care reusesc sa tina ridurile la distanta, relaxandu-se prin yoga.


Alimentatie sanatoasa

Se pare insa ca cea mai buna metoda in mentinerea unui corp frumos ramane alimentatia sanatoasa. Asa ca daca visezi sa arati precum Penelope Cruz sau Paula Vazquez trebuie sa rezisti miciilor tentatii culinare si sa ai foarte mare grija la ceea ce mananci.
Insa, inainte de a incepe o dieta trebuie sa vorbesti cu un nutritionist.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod