Liana Stanciu stie: 4 kg in 12 zile

Copyrightul acestui regim care a fost testat de vedeta, dar si demajoritatea colegelor sale de la Radio Contact, apartine vecinilornostri, danezi. Mai precis, dieteticienilor de la Spitalul de Stat dinCopenhaga. Ori de cate ori Liana simte ca are probleme cu greutatea,renunta la ispite in favoarea acestui regim care, in 12 zile, isi arataroadele.

Micul dejun
Zilnic consta intr-o cafea indulcita cu un cub de zahar. O data la treizile poti manca o felie de paine prajita.

Masa de pranz
Aici intervine alternanta.
In prima zi doua oua fierte si orice cantitatede spanac cu suc de rosii, iar in ziua urmatoare: 200 g carne fiarta cuorice cantitate de iaurt.

Cina
Aici intervine conditionalul: daca ai mancat la pranz oua, seara alegi200 g carne fiarta si orice cantitate de salata cu putin ulei si multazeama de lamaie. Daca ai consumat carne la pranz, seara mananci oua cuspanac. In weekend poti sa-ti faci de cap. Asa ca, in salata de legumepoti adauga telina si morcov ras. Ca supliment, bea 150-200 ml de sucnatural din fructe.

"Ca sa ma mentin, fac masaj de doua ori pe saptamana si merg la sala defitness.
Daca n-am timp de sala intr-o saptamana, lucrez acasa. Mi-amcumparat din America un aparat de gimnastica numit Tigh Master, idealpentru modelarea bratelor, picioarelor si a abdomenului."
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • karina pe 27 Oct 2008, 16:46
    nu inteleg ceva

    Nu inteleg cum dieta aceasta (si nu numai -am intalnit mai multe) propune sa nu mancam nimic dimineata -se stie k micul dejun e cea mai importanta masa si ca dim consumam cele mai multe calorii. Care e principiul? sunt surprinsa k a dat rezultate

    0
    0

  • Stefi pe 16 Aug 2008, 19:15
    si restul...?!

    bine,bine,dar restul zilelor? unde este? zilnic acelasi lucru? suna bine dar cred ca ma voi uri!!! Tocmai mi-am calculat IMC-ul si trebuie sa slabesc 16 kg!!! omg! ce ma fac? si e putin 4 kg in atata amar de zile.... Cred ca imi voi alege alta dieta....

    0
    0

  • isa pe 22 Mar 2008, 11:29
    foarte simplu

    daca nu bei cafea, atunci ceaiul e pentru tine. bea ceai verde cu miere si lamie. e super bun. mie imi place, dar beau si cafea. inlocuieste cit mai mult posibil zaharul cu mierea. maninca doar ce e natural. succes.

    0
    0

  • hartia pe 4 Mar 2008, 17:27
    curiozitate

    cu ce pot inlocui cafeaua de dimineata?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod