Jen si Courteney: Siluete zvelte prin pilates si yoga

Desi se apropie de varsta a doua, cele mai bune prietene Jennifer Aniston si Courteney Cox intorc toate privirile cand apar pe plaja. Cu siluete zvelte, fara nicio urma de celulita, frumoasele actrite pot starni gelozia pana si a adolescentelor.
Vedetele din "Friends" au reusit sa-si pastreze siluetele zvelte combinand o dieta alimentara sanatoasa cu yoga si pilates.

Desi are 38 de ani, Jennifer arata extraordinar. De curand, actrita a inceput un regim sanatos si a inlocuit pachetele de tigari si cafeina cu sedinte indelungate de yoga.

"Jen incearca sa isi schimbe stilul de viata intr-unul foarte sanatos. De obicei, in pauzele de la filmari, fuma. Acum, cu ajutorul practicei yoga, a reusit sa renunte definitiv la fumat," povesteste o apropiata a vedetei.


Jennifer reuseste sa tina kilogramele la distanta si prin lungi alergari alaturi de catelul ei, Norman. "Alerg foarte mult si incerc sa mananc sanatos," declara Jen.

In varsta de 43 de ani, Courtney face parte din fanii dietei Atkins, dieta ce interzice carbohidratii. Reuseste sa-si pastreze corpul consumand produse bogate in proteine. "Stiu cum si ce sa mananc. Daca am paste la cina, iau in greutate. Daca consum proteine, pierd din kilograme. Multi cred ca sunt prea slaba.
Adevarul este ca am un metabolism rapid."


Mamica a unei fetite de numai 3 ani, Courtney recunoaste ca detesta exercitiile fizice. "Ma plictisesc foarte repede. Am avut mai multe aparate de gimnastica de care m-am plictisit foarte repede si pe care le-am dat. Detest exercitiile fizice, insa imi place pilates."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod