Geri Halliwell: "Baile reci au efect de lifting"

Frumoase si bogate, isi permit orice tratamente de infrumusetare, dar se pare ca si vedetele, ca si oamenii de rand, depun mari eforturi fizice si fac "sacrificii" alimentare pentru a obtine corpul mult dorit.
Iata cateva dintre acestea.

Victoria Beckham resuseste sa-si mentina corpul zvelt cu ajutorul unei mini trambuline. Se zice ca doar 10 minute de sarituri la trambulina sunt echivalente cu 30 de minute de jogging.

Samantha Mumba executa 1500 de abdomene zilnic, pentru a-si pastra abdomenul plat.

Poate crezi ca Geri Halliwell a obtinut un corp zvelt mancand foarte putin si practicand yoga zilnic. Cantareata este de parere ca baile reci dupa dusurile fierbinti sunt cele care fac minuni. "Sunt fantastice pentru corp.
Tot corpul se tonifica. Nu ai nevoie de un lifting ci de o baie rece."  


Vedeta franceza Audrey Tautou din "Amelie" si "Dirty Pretty Things" a apelat la exercitiile cu greutati pentru a-si pastra corpul in forma maxima. Studiile au demonstrat ca persoanele care fac antrenament pentru rezistenta isi pot schimba corpul de 3 ori mai rapid fata de cei care nu fac. "Nu antrenamentul cu greutati te fac mare, cum cred unele persoane, ci mancarea. Majoritatea femeilor nu se antreneaza destul cu greutati," declara Gunnar Peterson, antrenorul personal al cantaretei Jennifer Lopez.

Frumoasa Nell McAndrew stie cum sa-si invinga pofta de ciocolata.
In loc sa se indrepte spre cel mai apropiat magazin cu dulciuri, aceasta consuma nuci. In geanta modelului se gaseste intotdeauna o punga cu nuci, care o ajuta sa se abtina de la dulciuri.

Sophie Dahl a declarat ca a reusit sa slabeasca urcand si coborand scarile zilnic, aceasta locuind la etajul 3 intr-un apartament din New York. Asa ca data viitoare gandeste-te mai bine cand vrei sa te urci in lift...

Salma Hayek reuseste sa-si pastreze minunatul corp prin Belly Dancing dar si printr-o alimentatie sanatoasa.
Pentru a-si mentine un nivel ridicat de energie, actrita are parte de 5 mese mici pe zi. Alimentele preferate ale actritei sunt: tonul, telina, rosiile, castravetii, maslinele si coriandrul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod