Angie Harmon se antreneaza in famile

Vedetele fac parte din viata noastra de zi cu zi. Indiferent daca le privim la televizor sau aflam despre viata lor in reviste. Nu poti sa nu le admiri frumoasele siluete, vestimentatiile stralucitoare sau machiajul perfect.
Multi sunt de parere ca acestea au o influenta negativa asupra adolescentelor care le pot urma exemplul si se pot infometa in dorinta de a obtine un corp de Barbie. Dar celebritatile ne fascineaza si ne pot motiva sa urmam un program de fitness sau sa renuntam la alimentele care nu ne fac bine.

Una dintre vedetele care reusesc sa fie frumoase, sa aiba o familie si o cariera de succes este si actrita Angie Harmon. Ca mamica care lucreaza, Angie nu are foarte mult timp liber pentru a se antrena.
Nu merge la sala, dar asta nu o impiedica sa faca miscare. Cum reuseste sa-si pastreze silueta?
 
Angie reuseste sa-si implice intreaga familie in diferite activitati precum: inot, ciclism sau sarituri la trambulina. Micile alergari si jocuri pe care le face impreuna cu fetele ei o ajuta sa tina surplusul de kilograme la distanta, chiar mai bine decat ar ajuta-o aparatele din sala de gimnastica.

Insa pentru a te pastra in forma, dieta alimentara sanatoasa este foarte importanta, iar Angie stie acest lucru.
Actrita stie sa gateasca, sa prepare mancaruri delicioasa, pe care insa le serveste in portii mici. Astfel reuseste sa pastreze caloriile la distanta si sa nu renunte la mancarurile preferate.

Inca un mic truc stiut de toti, dar folosit de putini, Angie consuma multa apa. Rezultatele? Un ten si o piele fara cusur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod