Sunt otrăvitoare, dar se consumă! Cele mai periculoase alimente din lume
7 din 9
Cassava
Este o rădăcinoasă care seamănă la textură cu cartofii şi este foarte consumată în America de Sud. Însă, cassava poate să fie periculoasă dacă nu este gătită corect, din cauza unor substanţe toxice din conţinutul său. Ea este adesea folosită pentru sosuri, deserturi, umpluturi sau ca garnitură pentru preparatele din carne.
Comentarii (1)
Draga Ioana Marosan, eu lucrez de ani de zile in SE Asia, maninc rambutan, rece de la frigider, care ne face bine la toti, nu am auzit un coleg sa aiba asa ceva, probleme, deci venit va rog cu stiri reale, si daca asta e o stire luata "BrightSide" cineva are interes sa distruga comrtul cu asemenea fructe, si mai sint si altele si despre peste la fel, asa ca, faceti-va meseria de jurnalist si nu de "fierar betonist" cum a zis altcineva cu respec....
Posteaza comentariu