Sunt otrăvitoare, dar se consumă! Cele mai periculoase alimente din lume
4 din 9
Casu Marzu, vestita brânză cu larve
Este o brânză cu larve foarte vestită în Sardinia care este preparată în mod tradiţional din lapte de capră. Pentru a grăbi procesul de fermentare, larvele digeră grăsimile din brânză, conferindu-i astfel preparatului un gust inegalabil şi extrem de gustos. Este un preparat periculos pentru că poate conduce la vomă, diaree şi crampe în cazul în care înghiţi din greseală o larvă. Însă, localnicii susţin că brânza este sigură atâta vreme cât larvele sunt în viaţă.
Comentarii (1)
Draga Ioana Marosan, eu lucrez de ani de zile in SE Asia, maninc rambutan, rece de la frigider, care ne face bine la toti, nu am auzit un coleg sa aiba asa ceva, probleme, deci venit va rog cu stiri reale, si daca asta e o stire luata "BrightSide" cineva are interes sa distruga comrtul cu asemenea fructe, si mai sint si altele si despre peste la fel, asa ca, faceti-va meseria de jurnalist si nu de "fierar betonist" cum a zis altcineva cu respec....
Posteaza comentariu