3. Ciuperci cu umplutură din quinoa şi seminţe de pin
Ai nevoie de
- 6 ciuperci mari
- o cană şi jumătate de quinoa
- 1 cană cu seminţe de pin
- coriandru proaspăt sau pătrunjel
- busuioc proaspăt
- 1 lingură cu pastă de susan tahina
- 1/2 de lămâie.
Se pune quinoa la fiert cu trei căni de apă fierbinte, sare, ierburi uscate, sare şi paprika timp de 10-12 minute, la foc mic sub capac.
Ciupercile fără codiţe se pun la cuptor timp de 15 minute, după ce le-ai stropit cu puţin ulei de măsline.
Până când se fac ciupercile, se amestecă quinoa fiartă cu verdeţurile, seminţele de pin, pasta de susan şi zeama de la o jumătate de lămâie.
Se aşază amestecul peste ciuperci, după ce le-ai scos de la cuptor.
4. Piure de mazăre - Deliciously Ella
Ai nevoie de:
- 1 pungă cu mazăre congelată
- 2 lămâi verzi
- 2 linguri cu ulei demăsline
- sare.
Mazărea congelată se pune la fiert şi se lasă să clocotească 2-3 minute, după care se scurge de apă şi se mixează cu celelalte ingrediente într-un robot de bucătărie.
Posteaza comentariu