Îţi oferim câte două variante pentru fiecare masă, astfel încât să alegi în funcţie de gusturile tale:
Meniu de post: micul dejun
Prima variantă - iaurt de soia sau terci de ovăz cu nuci/unt de arahide, fructe, fulgi de cocos, granola (cereale crocante);A doua variantă - omletă din tofu în loc de ouă cu turmeric, ceapă verde şi ardei iute. O poţi consuma pe pâine prăjită cu felii de avocado.
Meniu de post: prânz
Prima variantă - o salată mare cu năut, quinoa sau orez brun, avocado, spanac, castraveţi, roşii, pătrunjel şi lămâie.A doua variantă - o supă pe care o poţi face la muncă în borcan, adăugând doar apă fierbinte şi paste integrale cu roşii, castraveţi, mărar, măsline, puţină ceapă roşi şi pastă de susan.
Meniu de post: cină
Prima variantă - lipie umplută cu fasole boabe, orez integral, castraveţi, spanac, ardei, morcovi, avocado şi humus.A doua variantă - ardei umpluţi cu orez brun sau quinoa, fasole boabe, pasta de roşii, ceapă, porumb şi condimente.
Meniu de post: gustări
Prima variantă - clătite de post cu unt de arahide şi bananăA doua variantă - batoane energizante cu nuci, fructe uscate şi unt de arahide.
Posteaza comentariu