Olympia îti recomanda Borsul sau, un produs traditional pentru a da aroma si savoare ciorbelor preparate pentru familia ta. Borsul este lichidul tulbure, albicios, cu gust acru si întepator cu care acrim ciorbele noastre, românesti. Putini stiu însa ca acest lichid, are efecte terapeutice deosebite, cu conditia si fie preparat în mod traditional. Borsul
reprezinta un produs natural, care are la baza procesul de fermentatie a tarâtei. Acest tonic natural contine multe minerale, complexul de vitamine B si multa vitamina C. Fiind un produs natural, este foarte bogat în enzime. Ingredientul de baza al borsului sunt tarâtele de grâu care contin vitamine din grupul B, betacaroten, minerale, aminoacizi esentiali si carbohidrati.
Borsul Olympia este preparat dupa o reteta traditionala moldoveneasca, pastrând toate elementele nutriente si oferind gustul ciorbelor copilariei petrecute la bunica. Nutritionistii recomanda cura cu bors pentru revigorarea întregului organism. Borsul este un excelent remediu împotriva hipertensiunii, artritei, depresiei, varicelor, intoxicatiei cu alcool
sau tutun, a bolilor hepatice si renale. În bors veti gasi un aliat de nadejde în lupta cu greutatea deoarece stimuleaza digestia si arderea grasimilor. Probioticele din compozitia sa fac din bors un detoxifiant de nadejde si un bun protector al colonului. Borsul combate simptomele intoxicatiei cu alcool cum ar fi ameteala, durerea de cap, tremuratul
membrelor,senzatia de voma, starile de slabiciune.
Borsul din Tecuci
Povestea fabricii de la Tecuci porneste din anul 1953. Borsul Olympia se fabrica dupa o reteta traditionala. În decursul anilor, fabrica Contec din Tecuci, unde se fabrica toate produsele Olympia, a fost modernizata si adusa la standarde europene.
© Copyright:
Gustul traditional din Moldova
Dupa o zi friguroasa nu iti doresti decat sa ajungi repede acasa si sa
savurezi o ciorba gustoasa acrita cu bors. Da, da...cu bors!... caci
Borsul te pazeste de anemie, bronsita, astm, sinuzita, indigestie,
oboseala; cronica; (printre altele). Are cam toate vitaminele complexului
B (inclusiv B12), calciu, magneziu, zinc, seleniu, plus acizi organici si
enzime vii, dobandite în prefacerea fermentatiei.
Posteaza comentariu