La cină: Supă de legume (5 porţii)
Ingrediente:
- 2 cepe roşii;
- 2 beţe de ţelină;
- 1 bulb de fenicul;
- 2 linguriţe seminţe de chimen;
- 2 linguriţe sare;
- piper;
- 1 cană ciuperci shiitake;
- 4 căţei de usturoi;
- 1 varză mică;
- 2 litri de apă;
- 2 linguriţe boia;
- 2 linguri oregano;
- pătrunjel proaspăt.
Preparare: Spală, curăţă şi mărunţeşte toate ingredientele, în afară de pătrunjel. Când supa începe să fiarbă, redu focul la mic şi lasă sub capac încă o jumătate de oră. Mai târziu poţi să bei o cană cu zeamă de varză acră.
Reguli de bază în aceste două zile
- Nu ai voie să mănânci după ora 7 seara;
- Pune în apa din cadă sare amară şi relaxează-te câteva minute în fiecare seară în apa caldă. Te ajută să elimini toxinele şi să-ţi relaxezi musculatura;
- Bea în fiecare seară înainte de culcare un ceai din rădăcină de păpădie. Stimulează ficatul să elimine toxinele;
- Afinele şi murele ajută ficatul să elimine toxinele. Foloseşte-le pentru smoothie;
- Ardeiul iute conţine capsaicină, o substanţă care stimulează o enzimă responsabilă cu detoxifierea ficatului. Foloseşte-l pentru salate sau supă.
Posteaza comentariu