Dr. Oz: 5 reţete care te ajută să ţii cancerul la distanţă
3 din 6
3. Supă cremă de dovleac
Ingredientul secret cu proprietăţi anticancerigene este dovleacul, care datorită conţinutului de betacaroten inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.
1. Se căleşte foarte puţin ceapa în unt până când se înmoaie, după care se adaugă usturoiul, ghimbirul şi curry.
2. Apoi se adaugă sarea, apa şi dovleacul.
3. Se lasă pe foc mic sub capac aproximativ 30 de minute, după care se mixează în blender.
Ingrediente
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 2 linguriţe de unt
- 2 căţei de usturoi
- 1 linguriţă de ghimbir proaspăt răzuit
- 2 linguri de curry
- 2 linguriţe de sare de mare
- 1 linguriţă pudră de chilli
- 500 grame de dovleac din conservă, congelat sau proaspăt
- 5-6 căni cu apă plată.
1. Se căleşte foarte puţin ceapa în unt până când se înmoaie, după care se adaugă usturoiul, ghimbirul şi curry.
2. Apoi se adaugă sarea, apa şi dovleacul.
3. Se lasă pe foc mic sub capac aproximativ 30 de minute, după care se mixează în blender.
Comentarii (1)
Foarteeee... gustoasa aceasta reteta, eu o prepar foarte des, dar paste integrale sau din porumb. Merita sa incercati!!!
Posteaza comentariu