Să-l determini pe un copil să consume la micul dejun cereale dulci sau cremă de ciocolată nu este deloc greu, susţin cercetătorii care avertizează cu privire la pericolele consumului exagerat de zahăr rafinat. Aceste opţiuni alimentare nu asigură nutrienţii necesari corpului şi copilul va ascoia mereu micul dejun cu ceva dulce.
Dacă în Statele Unite ale Americii este ceva obişnuit ca un copil să consume cereale dulci cu lapte sau cremă de ciocolată pe pâine, acest lucru va fi privit foarte ciudat de către o familie din Japonia de exemplu care consumă orez şi boabe de soia fermentate la prima masă a zilei.
Un fotoreportaj realizat de Hannah Whitaker pentru publicaţia The New York Times arată ce obişnuiesc să consume la micul dejun copiii din câteva ţări. Alegeri sunt atât de diverse şi unele dintre ele pot să ni se pară ciudate.
Credit foto: Hannah Whitaker/ The New York Times
Dacă în Statele Unite ale Americii este ceva obişnuit ca un copil să consume cereale dulci cu lapte sau cremă de ciocolată pe pâine, acest lucru va fi privit foarte ciudat de către o familie din Japonia de exemplu care consumă orez şi boabe de soia fermentate la prima masă a zilei.
Un fotoreportaj realizat de Hannah Whitaker pentru publicaţia The New York Times arată ce obişnuiesc să consume la micul dejun copiii din câteva ţări. Alegeri sunt atât de diverse şi unele dintre ele pot să ni se pară ciudate.
Credit foto: Hannah Whitaker/ The New York Times
Posteaza comentariu