Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar există şi alte opţiuni în afară de ouă, brânză, lapte şi şuncă. Iar vedetele recunoscute pentru faptul că au adoptat un regim vegan de ani buni au găsit soluţia ca să înlocuiască produsele de origine animală cu care suntem obişnuiţi la micul dejun.
Iată ce mănâncă vedetele vegane la micul dejun, după cum titrează publicaţia Huffington Post:
1.Ellen DeGeneres
Are un show de succes, este căsătorită cu actriţa Portia de Rossi şi au avut chiar o nuntă cu meniu vegan.
Ambele vedete au adoptat un regim vegan de ani buni, renunţând la orice produs de origine animală (lactate, carne, ouă). Pe site-ul lui Ellen DeGeneres se regăseşte o secţiune întreagă dedicată alimentaţiei sănătoase, iar printre reţetele sale preferate pe care le consumă la micul dejun se numără aceste clătite din banane şi ovăz. Vezi aici reţeta!
2.Alicia Silverstone
A devenit vegană la acurtă vreme după ce a terminat de filmat serialul său de succes "Clueless" şi de atunci s-a implicat în diverse acţiuni de promovare a stilului de viaţă sănătos.
3.Bill Clinton
A renunţat la carne în 2010, a reuşit să slăbească foarte mult şi susţine că se simte mult mai bine de cât a adoptat regimul vegan. De regulă, la micul dejun, Bill Clinton consumă un smoothie cu lapte de migdale, fructe de pădure, pudră proteică vegană şi cuburi de gheaţă.
4.
A devenit cunoscută odată cu participarea la concursul American Idol, fiind desemnată învingătoarea celui de-al patrulea sezon al emisiunii în anul 2005. Frumoasă cântăreaţă este vegetariană de ani buni, iar recent a trecut la regimul vegan. La micul dejun preferă să mănâncă o "omletă" din tofu, ceapă, ardei, spanac şi cu topping de salsa.
5. Lea Michele
A devenit cunoscută pentru rolul său magistral din serialul muzical Glee. „Nu cred în diete şi promisiuni mincinoase de alimentaţie, în regimuri ce spun că, în doar câteva zile, poţi obţine silueta visată.
Comentarii (4)
Alina, branza tofu este ieftina si mai satioasa, adica dai 6 lei pe o bucatica dar o imparti in mai multe mese. Asta e o scuza bagata de toti mancatorii de carnati si sarmale. Am devenit vegana cand eram studenta si plateam chirie, mi-a fost mult mai ok financiar asa decat imi era inainte. Oricm...marea diferenta intre pofticiosi si noi veganii, este ca noi continuam sa aratam ca la 15 ani mult timp, iar voi va plangeti ca albiti si faceti riduri;).
Fals, eu nu mananc carne de 20 de ani si am fost saraca in tot timpul asta. Regimul vegetarian are lagatura cu banii: este mut mai ieftin. Iar acum nu mananc nici lactate (chestie care m-a scapat de sindromul premenstrual, migrene , greutatea in plus, etc). Tot putin cheltui si acum. Practic mananc de post. cum poate sa fie asta scump?!
Au finantele necesare si bravo lor pentru vointa. Eu pot manca mai rar carne, dar nu as renunta in totalitate la ea, precum nici la oua, lactate... Imi place sa mananc sanatos, dar un regin vegan nu as tine ever! Nu as putea, mai ales ca ador carnaciorii si sarmalutele facute de mami!
cum se descurca cu alcatuirea meniului pt ca aceste retete sunt putine,mai ales iarna,branza de tofu este scumpa si in general ce spun ca mananca dansii au si pusculita pe masura,iar societatea in care te invarti nu e nici macar 25 % obisnuita sa consume iar tu faci nota discordanta oriunde te duci.......e o problema pt noi care avem niste venituri si posibilitati destul de reduse...asa ca ne marginim ce avem si ce putem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posteaza comentariu