Ce a mâncat Carmen Brumă pe perioada sarcinii
Alimentaţia adoptată de vedetă a fost una echilibrată, cu multe legume, verdeţuri, seminţe nuci în stare crudă, dar şi cantităţi moderate de carne preparată sănătos, ouă şi unele sortimente de lactate.
- seminţe de cânepă - au grăsimi bune pentru creierul bebeluşului, dar şi mult calciu şi fier
- proteină animală în cantităţi moderate
- surse de folaţi - verdeţurile închise la culoare, sparanghel, broccoli, varză, conopidă, gălbenuş de ou, ficat de pui, linte, lapte, portocale, mazăre, spanac, seminţe de floarea-soarelui, păstârnac.
- surse de fier - ficat de pui
- sare natural iodată - iodul este esenţial pentru a preveni cretinismul
- alge marine - au un conţinut bogat în iod
- urdă şi ricotta - nu conţin cazeină
- fructe şi legume proaspete, de sezon
- ananas - conţine enzime care ajută la digestie
- apă
- smoothie
- ceai verde în cantităţi mici.
Posteaza comentariu