Cei de la Mind Body Green au stat de vorba cu Suzy Karadsheh, fondatoarea The Mediterranean Dish, pentru a afla ce ingrediente mediteraneene recomanda ea sa avem mereu in bucatarie, pentru a gati preparate gustoase si a manca mai sanatos.
„Atunci cand oamenii vorbesc cu mine despre dieta mediteraneana, imi spun ca nu stiu de unde sa inceapa. Cred ca primul pas e sa avem o camara bine aprovizionata. Ai nevoie de elementele de baza, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cheltui enorm pentru a-ti umple camara. Incepe treptat, cu cateva ingrediente-cheie, care te vor ajuta sa pregatesti oricand o mancare delicioasa si healthy”, spune Suzy.
Aceste 4 ingrediente sunt cele pe care ea le recomanda oricand:
1. Ulei extravirgin de masline
Presimteai ca acesta se va afla pe lista, nu-i asa? Uleiul de masline este un pilon cheie al mancarurilor mediteraneene. Sigur ca vei gasi nenumarate optiuni la supermarket, dar e important sa fii selectiva si sa te asiguri ca iti cumperi o sticla ce iti ofera toate acele beneficii antioxidante. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
Posteaza comentariu