12 alimente pe care le-ai consumat greșit toată viața. Roșiile se numără printre ele!

Există câteva alimente pe care probabil le-ai consumat greșit toată viața și care, din această cauză, își pierd din proprietățile nutriționale. Află care sunt și care e modalitatea corectă de a le consuma!

 

Astăzi, mai mult decât în trecut, atenția noastră este concentrată asupra calității alimentelor pe care le consumăm. Cu toate acestea, tindem să subestimăm sau ignorăm faptul că uneori mâncăm anumite alimente în mod greșit. Sparanghelul, căpșunile, iaurtul și fasolea sunt alimente sănătoase, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumăm în mod corespunzător și ajungem să nu ne bucurăm de nutrienții pe care ni-i pot oferi.

 

Alimente pe care le-ai consumat greșit toată viața:

1 din 13

Roșii

Printre alimentele pe care le-ai consumat greșit toată viața se numără și roșiile.

Roșiile trebuie consumate gătite, astfel încât să beneficiezi de nutrienți precum licopenul care luptă împotriva tumorilor și bolilor de inimă. Elementele nutritive cresc dacă roșiile sunt gătite la aproximativ 90°C.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod