5. Suc de spirulină cu ghimbir
Spirulina este o algă cu efecte spectaculoase asupra sănătăţii. Pentru că spirulina conţine o cantitate mare de pigment vegetal numit ficocianină, ea are rolul de a inhiba formarea cancerului. S-a demonstrat ştiinţific că spirulina poate stopa evoluţia celulelor canceroase, datorită acestui compus anticancerigen.
O găseşti sub formă de tablete sau pulbere. Foloseşte pulberea pe care o poţi dilua cu apă, iar pentru a-ţi fi mai uşor să o bei poţi să îi adaugi zeamă de lămâie, suc de ghimbir sau de ananas.
6. Sucuri care luptă împotriva cancerului: Suc de morcovi cu turmeric
Curcumina, substanţa activă din rădăcina de turmeric are proprietăţi anticancerigene foarte puternice. De aceea este recomandat să foloseşti pulberea de turmeric în preparatele pe care le faci, dar o poţi adăuga şi în sucurile de morcovi proaspăt stoarse.
Se storc mai mulţi morcovi, o bucată de ghimbir şi se combină cu pulbere de turmeric şi puţină zeamă de lămâie.
Posteaza comentariu