Dietă de post - Durată: minimum o săptămână; se poate relua maximum 2 săptămâni.
Slăbești între 3 și 5 kg
Reguli de bază: Dieta constă în trei mese fixe pe zi și două gustări. Prima gustare este constituită din fructe de sezon (maximum 300g), iar a doua din nuci, morcovi sau ardei gras. Se vor bea minimum 2L de apă și ceai neîndulcit pe zi. Între mese și gustări se lasă o pauză de 2-3 ore. Ultima masă se ia cu 3 ore înainte de ora de culcare, pentru a lăsa timp suficient digestiei. La micul dejun se va bea o cafea neagră sau un ceai verde, neîndulcit.
Nu folosiți alte condimente în afară de sare (cantități moderate) și piper.Ziua 1:
Mic-dejun: salată de pătrunjel cu 2 roșii + ½ lipie de graham
Gustare: o portocală
Prânz: sote de mazăre + un șnițel de soia (fiert)
Gustarea 2: un morcov mare, crud
Cină: o salată: roșie, ceapă, salată verde și 50g de ciuperci la cutie
Ziua 2:
Mic-dejun: 50 g cereale de ovăz cu lapte de soia
Gustare: un măr
Prânz: supă cremă de legume și salată de vinete (fără maioneză) pe ardei gras
Gustarea 2: 40 g de nuci crude (aprox o mână)
Cină: un dovlecel la grătar cu mujdei de usturoi (o lingură de ulei de măsline)
Ziua 3:
Mic-dejun: 2 felii de pâine integrală cu salată de vinete (fără maioneză)
Gustare: 2 kiwi mici
Prânz: ciuperci la grătar + amestec de legume congelate (morcov, broccolli, conopidă, etc)
Gustarea 2: un ardei capia
Cină: un bol de supă de roșii (fără orez)
Ziua 4:
Mic-dejun: salată de pătrunjel cu 2 roșii + ½ lipie de graham
Gustare: salată de fructe (măr, portocală, kiwi) – maximum 300g
Prânz: ghiveci de legume (morcov, vinete, dovlecel, țelină, etc – excludeți cartofii și folosiți maximum 2 linguri de ulei de măsline la preparare)
Gustarea 2: o mână de migdale crude
Cină: salată de crudități cu lămâie stoarsă (morcov și țelină, fără măr)
Ziua 5:
Mic-dejun: două felii de pâine integrală cu fasole bătută + o roșie
Gustare: 2 mandarine mici
Prânz: un bol de ciorbă de legume și 200 g mâncare de linte
Gustarea 2: 2 morcovi cruzi
Cină: 200 sote de spanac + gogoșar murat
Ziua 6 (se repetă ziua 2)
Mic-dejun: 50 g cereale de ovăz cu lapte de soia
Gustare: un măr
Prânz: supă cremă de legume și salată de vinete (fără maioneză) pe ardei gras
Gustarea 2: 40 g de nuci crude (aprox o mână)
Cină: un dovlecel la grătar cu mujdei de usturoi (cu o lingură de ulei de măsline)
Ziua 7
Mic-dejun: măr cu biscuiți: 2-3 biscuiți de ovăz, ceai de fucte neîndulcit și un măr ras
Prânz: mâncare de praz cu măsline
Gustare: 40 g alune de pădure
Cină: 200g piure de urzici cu salată de sfeclă roșie și hrean
Cori Grămescu
Lady Fit: Str.
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro
Posteaza comentariu