Pedaleaza si castiga cursa cu caloriile!

Bicicleta medicinala este "o ustensila" care iti permite sa faci miscare atunci cand ai un program incarcat, iti este mereu la indemana si nu iti solicita toata concentrarea. In plus, ciclismul "intre patru pereti" te fereste de poluare, trafic sau vreme nefavorabila, confera fermitate coapselor, abdomenului, posteriorului si este un mod excelent de a arde calorii.

O bicicleta medicinala este investitia optima pe care o poti face pentru silueta si tonusul tau.

Beneficiile bicicletei medicinale

Pedalatul este un exercitiu excelent de fitness, dar in aceeasi masura si aerobic.
Poti varia programele bicicletei in functie de rezultatul pe care vrei sa-l obtii - sa-ti intaresti muschii sau sa dai jos cateva kilograme. Desigur... poti alterna programele sau poti alege unul care iti confera ambele avantaje.

Cel mai mare beneficiu al bicicletei medicinale este ca iti poti controla programul de pedalat in asa fel incat sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp... toate astea in timp ce asculti muzica preferata sau vizionezi un film.

Cateva sfaturi pentru a te simti confortabil pe bicicleta

Asigura-te ca scaunul este destul de confortabil.
Regleaza pozitia bicicletei si inaltimea scaunului.

Spre deosebire de bicicleta clasica, cea pentru fitness are pedalele care se fixeaza pe picior, in caz ca pierzi ritmul sa nu "zbori" de pe ea.

Bicicleta este usor de mutat dintr-o camera in alta, insa pentru a petrece cat mai mult timp pe ea, creeaza-ti o ambianta placuta. Asaz-o in fata unei ferestre sau in fata televizorului si poarta ceva foarte confortabil.

Inainte de a te urca pe bicicleta...

Inainte sa te apuci serios de lucru, fa o vizita medicului tau generalist si asigura-te ca starea fizica iti permite un pedalat eficient.


Pentru cele mai bune rezultate, cere sfatul unui instructor de fitness inainte sa-ti organizezi un program "al tau".

Ai o alimentatie sanatoasa? Indiferent de numarul de ore pe care le vei petrece pe bicicleta, nu vei beneficia de rezultate vizibile daca ai mesele dezorganizate sau mananci la fast-food-uri.

In pauzele de pedalat, bea multa apa. Efortul fizic te va extenua si risti sa te dezhidratezi daca nu consumi lichide.

Inainte de a te urca pe bicicleta, fa cateva exercitii usoare si cateva intinderi pentru incalzire.

De cate ori pe saptamana ar trebui sa pedalezi?

Cu ajutorul bicicletei, nu trebuie sa te extenuezi pentru a obtine rezultate vizibile.
Este suficient daca practici acest exercitiu fizic de trei sau patru ori pe saptamana, iar pentru inceput este suficient sa pedalezi pentru 20-30 de minute. Daca vei fi constanta in pedalatul tau, cu timpul, atat mersul cu bicicleta cat si orice altceva ti se va parea mai usor!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristian pe 9 Ian 2012, 11:29
    Pozitia scaunului

    Cand esti pe scaun si pedalezi piciorul trebuie sa fie intins atunci cand pedala e jos. Daca nu iti intinzi picioarele iti fortezi genunchii si pedalatul nu este eficient. Asta e valabil la orice fel de bicicleta: exteriro sau interior.

    0
    3

  • doar eu pe 3 Ian 2011, 16:20
    Pentru Alex

    Hai ca ai fost nesimtit la raspunsul tau O_O puteti sa ma ajutati si pe mine ´cu niste sfaturi pe email va rog? Cat de ridicat trebuie sa fie scaunul? am citit pe o pagina de internet ca ba jos pe alta ca ba sus. Si as avea nevoie de un raspuns adevarat. Multumesc :*

    2
    1

  • alex pe 11 Dec 2010, 02:24
    pt. alina

    pai ca sa slabesti poti face sex in exces. e mai sanatos si te simti si mai bine

    1
    5

  • alina pe 21 Mar 2008, 13:27
    off!!!!!!!

    buna ! imi place mult pagina voastra. si eu vreau bicicleta. momentan nu am bani,dar in 2-3 sapt imi cumpar. ma puteti ajuta cu ,cateva sugestii? sunt cam plinuta si vreau sa slabesc ! :D

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod