Celebra actriţă de 35 de ani iubeşte să facă sport, aleargă la maratoane şi nu ratează jogging-ul de dimineaţă, după cum declară în diverse interviuri. Prin urmare nu este de mirare că tot timpul afişează o siluetă impecabilă, iar recent fotografii i-au surprins o talie de viespe, rezultatul unor antrenamente efectuate cu regularitate.
Ce antrenamente face Katie Holmes?
1. Jogging dimineaţa
2. Merge de 2-3 ori pe săptămână la o sală unde face spinning (curs de ciclism)
3. Merge la Bikram yoga care se face într-o încăpere unde sunt 40 de grade Celsius.
Katie Holmes va apărea într-un reality show culinar
Alege fructe şi smoothie
Din pozele postate pe Twitter, vedeta consumă multe fructe proaspete ca gustări chiar dacă uneori le combină cu îngheţata. De asemenea, smoothie-urile cu afine sunt nelipsite din meniul său.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Pe Katie Holmes o ştim din serialul Dawson's Creek, dar apoi a intrat mai mult în atenţia presei când s-a căsătorit cu Tom Cruise cu care are o fetiţă, Suri. Însă, în anul 2012 a divorţat de celebrul actor.
Ce reguli de alimentaţie trebuie să respecţi pentru o talie de invidiat
Potrivit celebrului Dr. Oz, cea mai bună soluţie pentru a slăbi şi a avea o talie de invidiat este de a te asigura că ai o digestie bună care poate să fie obţinută dacă ai grijă la ceea ce mănânci. Iată care sunt principalele sfaturi oferite de specialist:
1. Magneziul, un mineral esenţial la micul dejun
Lipsa de magneziu a fost asociată cu o creştere a ratei de obezitate, avertizează Dr. Oz. De aceea este esenţial să începi ziua cu alimente care conţin magneziu şi care au rolul de a reduce inflamaţiile şi a scădea numărul bacteriilor rele din stomac.
Recomandarea expertului: prepară un smoothie la care să adaugi o lingură de seminţe de chia, in sau dovleac. De asemenea, poţi să iei şi un supliment cu magneziu. Alte alimente bogate în magneziu: bananele, fasolea uscată, orezul brun, lintea, ovăzul, quinoa, spanacul.
5 exerciţii Pilates de slăbit pentru abdomen şi fese
2. Fără produse de patiserie şi covrigei
Aceste produse conţin carbohidraţi care hrănesc bacteriile rele, favorizând apariţia senzaţiei de balonare şi a gazelor intestinale. Prin urmare, Dr. Oz îţi recomandă să eviţi toate aceste făinoase care au la bază făina albă şi să le înlocuieşti cu alţi carbohidraţi sănătoşi, cum ar fi: quinoa, ovăzul, amarantul, meiul, hrişca, orezul brun, mămăliga.
Toate aceste variante sănătoase vor avea grijă ca tu să ai o digestie bună, favorizând arderea grăsimilor, absorbţia nutrienţilor şi reducând riscul de inflamaţii în corp.
3. Alege grăsimile bune pentru gustările dintre mese
În loc de chipsuri şi alte snacks-uri pline de grăsimi saturate este de preferat să optezi pentru produse care conţin grăsimi bune. Acestea au rolul de a favoriza arderea grăsimilor de pe burtă, de a reduce inflamaţiile şi de a menţine senzaţia de saţietate. Uleiul de măsline, somonul, seminţele de dovleac, seminţele de cânepă, avocado, macroul, anşoa, sardinele şi untul de arahide/migdale conţin grăsimi sănătoase.
4. Introdu ghimbirul în alimentaţia ta!
Ghimbirul proaspăt este folosit de mii de ani pentru o digestie eficientă, dar şi pentru a scăpa de senzaţia de balonare. Cel mai bun mod de a-l introduce în dietă este acela de a prepara zilnic ceai de ghimbir. Pune 2-3 rondele de ghimbir în 250 mililitri de apă şi lasă-le la fiert 10 minute. Ceaiul poţi să-l consumi îndulcit cu puţină miere.
Posteaza comentariu