Varianta 1: Salată verde, castravete, ardei, câteva roșii micuțe, nucă, somon marinat, cașcaval. Un deliciu keto!
Varianta 2: Omletă cu cașcaval, nuci, măsline, castraveciori murați. Lumina este proastă, poza nu a ieșit perfect, dar gustul este deosebit. Între prânz și cină am băut și o cafea, cu foarte puțin lapte foarte gras și scorțișoară.
Varianta 3: 2 ardei grași și 600 grame de brânză de vaci grasă cu mărar, castravete, măsline și o mână de nuci.
Varianta 4: ardei verde, somon marinat, zeama de lămâie, cașcaval, nuci, iar în jumătatea cealaltă de ardei este țelină cu nuci și smântână grasă.
Varianta 5: somon cu ierburi, măsline, castravete, salată, ardei gras și o mână de nuci.
Varianta 6: tarte cu spanac, cașcaval, smântână grasă, ou, sare și piper.
Varianta 7: ardei, cașcaval, măsline, brânză cu mucegai, somon afumat, salată verde.
Varianta 8: ardei verde, somon marinat cu zeamă de lămâie, castravete, telemea maturată.
Am mai mâncat două pătrățele de ciocolată neagră 90%, 240 grame de brânză de vaci grasă, 3 rosii cherry, o mână de nuci, o cafea cu puțin lapte gras, o ciocolată de 45 grame cu 70% cacao.Varianta 9: omletă cu brânză, castravete, salată și nuci.
Varianta 10: Somon cu ierburi, dovlecei, salată, câteva roșii micuțe, câteva măsline, ridiche.
Desert 1
Rețeta: bază - nucă de cocos razuită + o cană cu grăsime cu unt 80% ecologic 50 grame - se omogenizează. Următorul strat - 500 grame de mascarpone cu 2 gălbenușuri din ouă de țară și 1/2 linguriță ștevie și 1/2 linguriță esență de migdale.
Al treilea strat - 2 tablete de ciocolată neagră 85% cacao cu unt 100 grame omogenizată la bain-marie la care s-a adăugat și miez de nucă pisată. Se adaugă nucă sfărâmată mai mare și se lasă la frigider 30 min. Iese un deliciu și are foarte puține glucide. Este un dulce perfect pentru cei care țin diete low-carb.Desert 2
Mascarpone cu puțină ștevie, esență de migdale și fructe de pădure.
Desert 3
Tort low carb: 3 tablete de ciocolată neagră 85% cacao, 200 g unt - se topesc la baine marie. Se adaugă 250 g nuci măcinate, 4 ouă, esență de ștevie 1/2 linguriță, esență de portocale 1/2 linguriță și un praf de copt.
Compoziția se bagă la cuptor 20 min. Apoi se decorează cu nucă macinată. Nu are rost să vă spun că este un deliciu!Cu stimă,
Doctor Andrei Laslău