1 ceapa medie
1 lingura de unt nesarat
1 cana ciuperci proaspete taiate felii
4 cani de legume
1/2 cana de arpacas
1/4 cana plus 2 linguri de spuma de pe lapte
1 lingura de faina
Mod de preparare: pune intr-o cratita mare untul, topeste-l la flacara medie si adauga ciupercile si ceapa pentru a se cali pentru 3-4 minute. Adauga in cratita legmele alese, arpacasul, sare si piper dupa gust. Adu compozitia la fierbere si amestec-o din cand in cand timp de 30 de minute. Intr-un pahar amesteca bine spuma de lapte cu faina si adaug-o la copozitia de mai sus. Lasa compozitia intreaga pe foc pentru injca 15 minute.
Detalii nutritionale per portie: 156 calorii, 5,8 g proteine, 27 g carbohidrati, 3,5 g grasime, 18 mg sodiu, 8 mg colesterol, 5,9 g fibre.
Supa cu ciuperci si arpacas (4 portii)
Necesarul de lichide trebuie asigurat neaparat. Supele te vor ajuta in acest sens.