Pentru că au un conţinut foarte mare de fibre au nevoie de un timp de procesare mai lung, lucru care menţine metabolismul într-o stare alertă, favorizând pierderea în greutate, explică celebrul Dr. Oz în emisiunea sa The Dr. Oz Show.
Iată care sunt recomandările expertului:
1. Fasolea neagră boabe
Este un ingredient pe care te poţi baza cu încredere, susţine specialistul. O cană cu fasole neagră fiartă conţine până la 30 de grame de fibre, fiind potrivită pentru a o combina cu salate, verdeţuri, legume fierte.
Nici fasolea roşie nu stă deloc rău la cantitatea de fibre, o cană cu fasole roşie având 20 de grame de fibre.
2. Lintea
O cană cu linte fiartă conţine 16 grame de fibre, fiind foarte versatilă. O poţi folosi în salate, pentru a face supe cremă simple, pateu vegetal, tocăniţe sau chifteluţe vegetariene la cuptor.
Posteaza comentariu