Dietă. Secretele alimentare ale longevității celor mai sănătoși oameni



O jumătate de cană de fasole fiartă în fiecare zi

Fasolea neagră în Nicoya, soia în Okinawa, linte, garbanzo și fasole albă în zona Mediteranei. Practic, fasolea este piatra de rezistență a dietei locuitorilor din toate aceste zone albastre, relatează publicaţia citată de Agerpres. În medie, boabele de fasole au 21% proteină, 77% carbohidrați și foarte puține grăsimi. În plus, reprezintă o excelentă sursă de fibre și au cea mai mare cantitate de nutrienți pe gram decât orice altă plantă de pe planetă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ariadnaM pe 4 Ian 2016, 16:27
    secretele longevitatii

    sport, sex, alimentatie adecvata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod