4. Sucul de sfeclă roşie
Are un efect puternic de curăţare a corpului de toxine. Mulţi specialişti susţin că sfecla roşie trebuie să fie pe lista cu super-alimente cu multiple beneficii pentru sănătate. Sfecla roşie protejează ficatul şi are un puternic efect detoxifiant şi energizant.
De asemenea, sucul de sfeclă roşie este indicat persoanelor anemice şi celor care au hipertensiune. Atunci când sucul de sfeclă roşie este ingerat îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, lărgeşte arterele şi permite sângelui să circule mai bine, explica celebrul Dr. Oz în emisiunea sa "The Dr. Oz Show".
Comentarii (1)
Inca de la introducerea apei alcaline ionizate in clinica noastra in 1985, am avut multe experiente clinice interesante in utilizarea acestui tip de apa. Pacienti nostrii au resimtit imbunatatiri ale starilor lor de sanatate, iar unele dintre acestea au fost considerate chiar miraculoase la acel moment. Prin utilizarea apei alcaline ionizate pentru baut si prepararea hranei, am observat clinic la pacientii nostri urmatoarele: scaderea nivelului de zahar din sange la pacientii cu diabet zaharat - imbunatatirea circulatiei periferice in gangrena diabetica scaderea concentratiilor de acid uric la pacientii cu guta - imbunatatirea functiei hepatice in bolile hepatice, ciroza hepatica, hepatita - imbunatatirea starii de sanatate la pacientii cu ulcer gastroduodenal si prevenirea recidivelor - imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor cu hipertensiune si hipotensiune arteriala http://apastructurata.blogspot.ro/2014/11/studiu-clinic-privind-consumul-de-apa.html
Posteaza comentariu