3 cani pesmet din paine de graham
1 cana de iaurt cu continut scazut de grasime
3-4 linguri crema de branza cu continut scazut de grasime
1/3 cana zahar
1 1/2 cana capsune inghetate
6 plicuri de gelatina cu aroma de capsune
Incalzeste cuptorul la 350 grade Celsius
Amesteca pesmetul din paine de graham cu iaurtul, pune-l intr-o tigaie si tine-l la cuptor 15-20 de minute pana cand devine crocant.
Prepara gelatina urmand instructiunile de folosire de pe plic. Adauga capsunele inghetate si pune compozitia la frigider pana se intareste.
Amesteca crema de branza cu zaharul. Acum poti incepe sa asezi straturile de fructe.
Deasupra crustei coapte, imprastie uniform amestecul cu crema de branza si zahar.
Dupa ce jeleul cu capsune s-a intarit in frigider, aseaza-l peste crema de branza. Introdu cateva minute tigaia la frigider pentru a se intari toata compozitia.
Garniseste salata dupa preferinta. Ar merge foarte bine bananele si afinele.
Detalii nutritionale per portie: 4 g grasimi; 1 g grasimi saturate; 255 mg sodiu; 18 g carbohidrati; 5 g fibre; 5 g proteine.
Comentarii (4)
ok., este tentanta reteta si mai ales o poti manca fara procese de constiinta... nu ingrasa; bravo
imi place site-ul dar as vrea cat mai multe retete
imi place site-ul e tareeeeeeee.
Imi place site-ul si tot ce contine. As vrea sa fie mai multe concursuri.
Posteaza comentariu