Ce poti face din peste? Indrazneste!

Somon cu curry la cuptor
1 portie

  • Somon din conserva - 120g
  • Ceapa tocata fin - 1
  • Telina cubulete - 1/4 cana(60 ml)
  • Ardei verde cubulete - 1/4 cana(60 ml)
  • Lapte degresat - 1/4 cana(60 ml)
  • Curry - 1 lingurita(5 ml)
  • Piper negru dupa gust
  • Branza rasa - 2 linguri(30 ml)

Scurgeti somonul (pastrati lichidul) si taiati-l in cuburi. Clatiti legumele intr-o tigaie antiadeziva, adaugati laptele, o mica cantitate din lichidul din conserva si fierbeti cateva minute. Presarati curry, piperati, adaugati somonul si amestecati. Turnati intr-un vas termorezistent, presarati branza, si gratinati la cuptor timp de 10 minute, la 205 grade Celsius.

Continut pe portie:


  • Glucide: 20g
  • Grasimi: 22g
  • Proteine: 37g
  • Calorii: 396
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod