1 portie
- Somon din conserva - 120g
- Ceapa tocata fin - 1
- Telina cubulete - 1/4 cana(60 ml)
- Ardei verde cubulete - 1/4 cana(60 ml)
- Lapte degresat - 1/4 cana(60 ml)
- Curry - 1 lingurita(5 ml)
- Piper negru dupa gust
- Branza rasa - 2 linguri(30 ml)
Scurgeti somonul (pastrati lichidul) si taiati-l in cuburi. Clatiti legumele intr-o tigaie antiadeziva, adaugati laptele, o mica cantitate din lichidul din conserva si fierbeti cateva minute. Presarati curry, piperati, adaugati somonul si amestecati. Turnati intr-un vas termorezistent, presarati branza, si gratinati la cuptor timp de 10 minute, la 205 grade Celsius.
Continut pe portie:
- Glucide: 20g
- Grasimi: 22g
- Proteine: 37g
- Calorii: 396
Posteaza comentariu