4. Cozonac cu mac raw-vegan - reţetă Olivia Steer
Ingrediente
- 300 de grame de nuci caju
- 3 linguri de sirop de agave
- 1 lingură de ulei de cocos (opțional)
- 1/2 linguriță de esență de vanilie bio/ semințele unei jumătăți de baton de vanilie
- 300 de grame de mac
- coaja rasa a unei portocale bio
- 100 grame de sirop de agave.
Mod de preparare
Nucile caju se mărunțesc prin râșnița de cafea, iar făina astfel rezultată se amestecă bine cu cele 3 linguri de sirop de agave, cu uleiul de cocos și cu semințele de vanilie. Blatul astfel rezultat se întinde pe o hârtie de copt până rezultă o foaie groasă de un deget, pe deasupra presărându-se macul măcinat în râșniță, amestecat cu siropul de agave și cu cea a rămas din coaja de portocală rasă.
Se rulează și se lasă la rece circa 20 de minute. Se servește apoi fie cu lapte de migdale sau cu un topping făcut din fructe de pădure.Credit foto şi reţetă: http://oliviasteer.ro
Comentarii (3)
Ciocolata neagra este vegana??? Asa ziceti voi???
Da, interesante si bune, dar traim in Romania! Stiti cat costa nucile caju??? Si celelalte?
"I_have_a_dream"- ti-ai gasit si tu sa dai cu parerea! Ai citit ingredientele si modul de preaparare? sau doar cate un cuvant p-aici si p-acolo?! La ingrediente sunt 2 linguri de sirop de agave iar preparerea e cu miere! Hm, seamana la culoare si la consistenta si la gust, dar nu-i una si aceeasi! Sa nu mai spun ca pe site-ul Oliviei ce este la ingrediente, aia e folosit pt preparare!
Posteaza comentariu