5 alimente care-ţi ajută metabolismul să ardă mai multe grăsimi




3. Ardeiul iute


Capsaicina din compoziţia ardeiului iute are rolul de a inhiba pofta de mâncare, ridicând temperatura corpului. Dr. Oz recomandă consumul cu regularitate a ardeiului iute în cantităţi moderate pentru a beneficia de efectul lor extraordinar de ardere a grăsimilor.


4. Fasolea roşie


Oferă o senzaţie prelungită de saţietate, iar datorită conţinutului ridicat de amidon rezistent, jumătate din caloriile consumate nu se vor absorbi. Celebrul Dr. Oz recomandă boabele de fasole pentru că reduc nivelul zahărului din sânge şi accelerează arderea grăsimilor.

Dacă te îngrijorează senzaţia de balonare şi gazele intestinale după ce ai consumat fasole, trebuie să ştii că acestea vor dispărea pe măsură ce le consumi cu regularitate, deoarece ajută la formarea bacteriillor bune care favorizează digestia.

 

5. Năutul


O jumătate de cană cu boabe de năut asigură 40% din necesarul zilnic de proteine şi 70% din necesarul de fibre. Acest lucru te ajută să menţii un nivel stabil al zahărului în sânge, să-ţi controlezi mai uşor poftele culinare şi să previi consumul excesiv de alimente.

De asemenea, năutul conţine grăsimi sănătoase care împiedică depunerea grăsimilor în zona taliei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod