3. Ardeiul iute
Capsaicina din compoziţia ardeiului iute are rolul de a inhiba pofta de mâncare, ridicând temperatura corpului. Dr. Oz recomandă consumul cu regularitate a ardeiului iute în cantităţi moderate pentru a beneficia de efectul lor extraordinar de ardere a grăsimilor.
4. Fasolea roşie
Oferă o senzaţie prelungită de saţietate, iar datorită conţinutului ridicat de amidon rezistent, jumătate din caloriile consumate nu se vor absorbi. Celebrul Dr. Oz recomandă boabele de fasole pentru că reduc nivelul zahărului din sânge şi accelerează arderea grăsimilor.
5. Năutul
O jumătate de cană cu boabe de năut asigură 40% din necesarul zilnic de proteine şi 70% din necesarul de fibre. Acest lucru te ajută să menţii un nivel stabil al zahărului în sânge, să-ţi controlezi mai uşor poftele culinare şi să previi consumul excesiv de alimente.
Posteaza comentariu