Descoperă plăcerea de a găti în stil asiatic, prin intermediul promoţiei Electrolux

E momentul să descoperi cât de simplu şi plăcut e să găteşti acasă preparate gustoase şi din stiluri culinare cât mai diverse. Profită de promoţia Electrolux, prin intermediul căreia persoanele care cumpără un set format dintr-o plită cu inducţie şi un cuptor pirolitic Electrolux primesc un set InfiniWok. Campania se desfăşoară în perioada 15 aprilie – 31 mai.
Despre promoţie

În campanie se pot înscrie cei care achiziţionează un set format dintr-o plită cu inducţie şi un cuptor cu funcţia de autocurăţare pirolitică Electrolux pe aceeaşi factură şi îşi înregistrează produsele pe site-ul www.registerelectrolux.com/România. Produsele trebuie să fie importate de Electrolux pentru comercializarea pe piaţă românească.

În momentul achiziţiei, cumpărătorii vor primi automat un set InfiniWok, format dintr-un wok pentru gătit şi un suport pentru tigaie, adaptat plitei cu inducţie.
Astfel, vei putea experimenta stilul de gătit asiatic, preparând legumele sau carnea rapid, gustos şi uniform, la intensitate sporită.

De această promoţie poate beneficia orice persoană cu domiciliul stabil în România, care achiziţionează un cuptor pirolitic şi o plită cu inducţie Electrolux, prin plata integrală sau în rate, din magazinele partenere şi care a împlinit vârstă de 18 ani până la dată de 15 aprilie 2015.

Despre plitele cu inducţie

Plitele cu inducţie Electrolux aduc designul şi inovaţia de ultima ora chiar în bucătăria ta, acestea permiţându-ţi să setezi rapid şi precis opţiunile de gătire, cu ajutorul comenzilor tactile.
De asemenea, funcţiile inteligente te vor ajută să controlezi precis întreg procesul de preparare. Utilizând inducţia, plitele Electrolux vor aduce preparatele la temperatura de fierbere în doar 2 minute, spre deosebire de alte tehnologii, în cazul cărora durează aproximativ 6 minute. Mai mult, plitele Electrolux au un design modern şi elegant, care se potriveşte cu uşurinţă oricărei bucătării, fiind de asemenea foarte uşor de curăţat. Nu în ultimul rând, acestea vor duce siguranţă la un nou nivel, suprafaţă plitei neatingand niciodată temperaturi foarte ridicate şi racindu-se în scurt timp, la finalul procesului.
Astfel, această poate fi atinsă fără grijă pe toată durata preparării mâncării.

Despre autocuratarea pirolitică


De asemenea, cuptoarele Electrolux prevăzute cu funcţia de autocurăţare pirolitică te vor face să uiţi de grijă petelor de grăsime şi a picăturilor de mâncare rămase pe pereţii acestora. Această funcţie presupune încălzirea cuptorului la 500°C şi arderea tuturor reziduurilor din interior, lăsând o uşoară urmă de cenuşă ce poate fi îndepărtată cu o lavetă. Cuptorul este prevăzut cu uşi cu patru straturi de sticlă şi blocare automată, pentru că procesul să se desfăşoare rapid şi în deplină siguranţă.

Da frâu liber imaginaţiei culinară, chiar la ţine acasă, cu ajutorul electrocasnicelor Electrolux!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod