Ai poftă de peşte? Alege păstrăvul întreg, eviscerat care merge de minune la cuptor cu felii de lămâie şi mirodenii. Eva.ro te invaţă cum să-l prepari simplu!
Ai nevoie de:
- 2 păstrăvi, evisceraţi
- rondele de lămâie
- sare
- piper negru
- mărar proaspăt
- rondele de cartofi
- rondele de dovlecel
- puţin ulei de măsline.
Peştele eviscerat se umple cu rondelele de lămâie, după care se mai pun mărarul, sarea şi piperul.
Se pune într-o tavă tapetată cu puţin ulei, iar pe lângă el se aşază rondelele de cartofi şi dovlecel.
Se lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.
Păstrăv la cuptor cu legume
Ai poftă de peşte? Alege păstrăvul întreg, eviscerat care merge de minune la cuptor cu felii de lămâie şi mirodenii. Eva.ro te invaţă cum să-l prepari simplu!