Negresă cu zmeură și cremă de brânză

Cu gust intens de ciocolată și blat generos și pufos, cui nu-i plac negresele?

Negresa cu zmeura se prepara rapid, e un desert preferat de toata lumea – fara exceptie! – si beneficiaza de dulceata acrisoara a zmeurei – un contrast care o face cu atat mai delicioasa. Aceasta este reteta mea preferata de negresa, pe care o prepar ori de cate ori am pofta de ceva dulce.

Ingrediente pentru negresa cu zmeura si crema de branza:

 

Pentru blat


-125g unt nesarat taiat cubulete

-150g ciocolata neagra (cel putin 60% cacao) taiata in bucati

-250g zahar brun

-1 lingurita extract de vanilie

-2 oua mari

-90g faina

-1 lingura pudra de cacao

-un praf de sare

Pentru stratul de crema de branza


-175g crema de branza

-80g zahar

-1 lingurita extract de vanilie

-1 ou mare

-100g zmeura

Mod de preparare:

Pentru blat

1.

Preincalzeste cuptorul la 170g Celsius. Unge si tapeteaza cu hartie de copt tava in care vei coace negresele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro