Negresă cu zmeură și cremă de brânză

Cu gust intens de ciocolată și blat generos și pufos, cui nu-i plac negresele?

Negresa cu zmeura se prepara rapid, e un desert preferat de toata lumea – fara exceptie! – si beneficiaza de dulceata acrisoara a zmeurei – un contrast care o face cu atat mai delicioasa. Aceasta este reteta mea preferata de negresa, pe care o prepar ori de cate ori am pofta de ceva dulce.

Ingrediente pentru negresa cu zmeura si crema de branza:

 

Pentru blat


-125g unt nesarat taiat cubulete

-150g ciocolata neagra (cel putin 60% cacao) taiata in bucati

-250g zahar brun

-1 lingurita extract de vanilie

-2 oua mari

-90g faina

-1 lingura pudra de cacao

-un praf de sare

Pentru stratul de crema de branza


-175g crema de branza

-80g zahar

-1 lingurita extract de vanilie

-1 ou mare

-100g zmeura

Mod de preparare:

Pentru blat

1.

Preincalzeste cuptorul la 170g Celsius. Unge si tapeteaza cu hartie de copt tava in care vei coace negresele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod