Biscotti cu ghimbir și ciocolată, gustarea ideală pentru cafea pe timp de toamnă

Ești gata să descoperi noua ta gustare preferată?

Biscotti sunt niste biscuiti italienesti ceva mai tari si mai crocanti decat cei clasici. Acestia merg prefect la cafeaua de dimineata sau la ceaiul de seara, iar in varianta cu ciocolata si ghimbir sunt ideali pentru o toamna racoroasa si mohorata.

Reteta simpla de biscotti cu ghimbir si ciocolata


Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:


  •     120 ml ulei de cocos lichid
  •     100 g zahar brun
  •     120 g piure de mere
  •     200 g faina de orez sau de ovaz
  •     120 g pudra de tapioca
  •     45 g malai
  •     2 lingurite praf de copt
  •     1/4 lingurita de sare
  •     1 lingurita coaja rasa de portocala
  •     80 g ghimbir confiat sau proaspat
  •     135 g ciocolata neagra
  •     o esenta de vanilie (optional)

Cum se prepara biscotti cu ghimbir si ciocolata:


Pentru inceput, ca de obicei, va trebui sa pregatesti o tava si sa o tapetezi cu hartie de copt. Apoi, preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius, cat timp prepari aluatul.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro