Ingrediente pentru 5 portii:
250 g ciolan de vita
300 g faina
250 g carne de pui
2 oua
200 g morcovi
500 g ciuperci
100 g radacina de patrunjel
o legatura patrunjel verde
100 g gulie
sare, condiment Delikat
50 g telina
Pragatire:
Legumele se curata, se lasa intregi, ciupercii curatate se taie felii
iar patrunjelul verde marunt.
Technica prepararii:
Carnea de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, cand s-a fiert pe
jumatate se adauga carnea de pui si legumele si se continua fierberea
la foc mic. Se scot bucatiile de carne, puiul se dezoseaza si carnurile
se taie cubulete si se toaca. Se condimenteaza cu sare, piper, verdeata
de patrunjel, se leaga compozitia cu ou. Aluatul preparat din faina,
celalalt ou si putina sare se intinde si se taie in patratele cu latura
de 3cm, se umplu cu umplutura de carne, se formeaza boccelute si se fierb
in supa de carne strecurata. Se serveste fierbinte, impreuna cu legumele.
© Copyright:
Posteaza comentariu