Designer Sale Party - reduceri masive la rochii și accesorii de designeri

DRESSBOX, serviciu de închiriat rochii și accesorii, organizează pe 1 iulie evenimentul Designer Sale Party. Acesta se va desfășura la showroom-ul DRESSBOX între orele 14 - 21, când vor fi puse în vânzare peste 200 de rochii și accesorii.
Reducerile aplicate vor fi de până la 90%. Designer Sale Party este cel mai mare eveniment pe care brandul îl organizează de la deschiderea magazinului și are scopul de a spori accesul persoanelor interesate la colecții deosebite și la rochii extrem de elegante.

Experiența de shopping va fi una inedită, pentru că include pe lângă posibilitatea de achiziție a pieselor vestimentare și momente relaxante și socializare.

Stiliștii vor fi pe tot parcursul zilei la dispoziția clientelor și le vor veni în ajutor cu sfaturi de stil, personalizate în funcție de dorințele fiecăreia. De asemenea, pentru participanții la eveniment sunt pregătite și o serie de surprize.

Reducerile vor fi disponibile sâmbătă și online, pe site-ul dressbox.ro, în limita stocului disponibil. Printre designerii care semnează rochiile se numără: Dolce & Gabbana, Versace, Roberto Cavalli, Blumarine, Prada, Lanvin, Badgley Mischka sau Balenciaga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod