Noua gama de protecție solară, GUINOT Sun Logic, a fost lansată în România de Top Line. Noile produse GUINOT prezintă o inovație majoră, întrucât conțin filtre ce protejează pielea inclusiv împotriva luminii albastre. Cynthia Lambert, International Educational Manager GUINOT, a fost prezentă la eveniment pentru a dezvălui secretele din spatele brandului și informații prețioase despre protecția pielii.
Privind înapoi în timp, primele produse de îngrijire solară aveau factor de protecție mineral (precum oxidul de titan), care protejau pielea împotriva arsurilor solare. Textura groasă era însă dificil de aplicat, iar aspectul general era de mască albă.Ulterior, au apărut produsele cu factor de protecție chimic: aceste creme erau invizibile și disponibile într-o varietate de texturi.Conceptul de factor de protecție (FPS) nu exista la acel timp.
“Soarele te poate ajuta să arăți bine, dar nu îți face mereu bine”
Tipurile diferite de piele reacționează diferit la arsurile solare, dar toate tipurile de piele sunt vulnerabile la foto-îmbătrânire.
Produsele Sun Logic: produse anti-ageing care oferă protectie solara maximizata. Complexul de tehnologii oferă o protecție maximă și un bronz sănătos și uniform: AND patentat ( absoarbe efectele nocive ale razelor soarelui; Este afectat în locul AND-ului celular); Elastoprotectina (protejează fibrele elastice prevenind relaxarea cutanată și apariția ridurilor); Complex cellular life (stimulează regenerarea celulară și metabolismul); melanina/luteina (contribuie la întărirea mecanismului natural de apărare al pielii; combat efectele nocive ale razelor de lumină albastră (cauzate de expunerea la razele soarelui și la ecrane); Filtre avansate de protectie (asigură o protecție amplă împotriva razelor UVA/UVB)
Inovația cu care vine acum Guinot este un filtru de protecție împotriva luminii albastre, care ne afectează nu doar sănătatea, ci si pielea.
Lumina albastră generează oboseala cronică
Una dintre cele mai misterioase afecţiuni din zilele noastre este "sindromul oboselii cronice". De-a lungul timpului, specialiștii au lansat multe teorii pentru a descoperi cauza acestei boli, de la nanobacterii la retrovirusuri.
Recent, însă, unele studii efectuate asupra melatoninei în USA au început să ofere mai multe indicii care pot duce la descifrarea misterului. Cercetarile sugerează că, fără să ne dăm seama, ne atacăm organismul de fiecare data când ne expunem la lumina albastră, mai ales seara.
Melatonina este cheia unui somn de calitate și are un rol important în reglarea "ceasului biologic" al fiecărei persoane. Glanda pineală este extrem de sensibilă la lumină, iar cercetările recente au arătat că ea secretă cantitatea necesară de melatonină doar în condiţii de beznă totală. Atunci când lumina atinge receptorii fotosensibili aflaţi în retină, semnalele nervoase ajung la glanda pineală, iar producţia de melatonină este oprită. Acest lucru dereglează ritmul circadian al oamenilor, ceea ce conduce la oboseală şi chiar la un număr de afecţiuni.
Folosirea îndelungată a gadget-urilor (telefon, tabletă, laptop, tv etc.) dereglează ceasul biologic al organismului.
• Intensitatea luminii albastre este de 2 mai mare decât cea a razelor UV.
• Cauzează distrugerea ADN-ului celular, efectele fiind similare cu cele provocate de razele UVA
• Este absolut necesară protecția fata de efectele nocive ale expunerii la lumină albastră
Toate produsele se găsesc în shopurile Top Line și în saloanele partenere Top Line.
Posteaza comentariu