My Burberry s-a lansat in Romania! Afla cum miroase o gradina londoneza dupa ploaie!

Burberry si Egea Orbico Beauty au lansat oficial in Romania, noul parfum My Burberry! Creat de insusi Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer al casei de moda Burberry, in colaborare cu parfumierul Francis Kurkdjian parfumul reprezinta chintesenta clasicului trench britanic! Acesta si-a luat denumirea dupa modul afectuos prin care britanicii se refera la propriul trench: My Burberry si intruchipeaza trecutul, prezentul si viitorul brand-ului!

“My Burberry este personificarea brand-ului in materie de aroma, design si atitudine.
Un parfum care isi are sursa de inspiratie in iconicul trench trebuie sa fie exceptional in toate modurile posibile!”, spune Christopher Bailey, iar parfumierul Francis Kurkdjian completeaza: “Am creat un parfum floral ce va acompania perfect trench-ul Burberry”.

Notele de top de frezie si bergamota, note de mijloc de geranium, gutuie coapta si note de baza de trandafir de Damasc, patchouli si trandafir de mai, My Burberry este inspirat din mirosul pe care il raspandeste o gradina londoneza dupa ploaie. Parfumul face o referire puternica la clasicul trench creat de Thomas Burberry si care, an de an, reprezinta piesa de rezistenta a colectiilor casei de moda britanice.

Parfumul are nuanta mierii, specifica trench-ului, sticla este legata manual cu o funda realizata din gabardina (materialul inventat si patentat de Thomas Burberry in 1880), iar capacul aminteste de nasturii realizati din corn de capra.  Cutia este la randul ei de culoarea clasicului trench, iar interiorul embosat cu iconicul check Burberry.

Cu ocazia lansarii acestui parfum, casa de moda Burberry anunta introducerea serviciului de inscriptionare a sticlei.
Astfel, fanii isi vor putea personaliza sticla de parfum cu initialele numelui lor, prin serviciul de monogramare, disponibil pe www.Burberry.com sau in magazinele selectionate, din intreaga lume.

Campania de lansare a parfumului le are in centrul atentiei pe doua dintre cele mai cunoscute modele Burberry, mai exact Kate Moss (40 de ani) si Cara Delevingne (22 de ani). Acestea au fost surprinse in ipostaze seducatoare de celebrul fotograf Mario Testino, purtand doar un clasic trench Burberry (modelul Sandringham), in timp ce se imbratiseaza afectuos pe acordurile melodiei “I Put A Spell on You”, interpretata de Jeff Back featuring Joss Stone.

Parfumul My Burberry este disponibil si in flagship store-ul Burberry din strada Luterana, nr 4, ce contine o selectie atractiva de accesorii Burberry Prorsum, colectiile London si Brit pentru femei, barbati si copii, cu preturi incepand de la 320 lei (30 ml), 447 lei (60 ml) si 635 lei (90 ml).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod