Fructe și legume proaspete, doi litri de apă pe zi, opt ore de somn pe noapte, mișcare, o cremă super-hidratantă, cu factor UV... Cu toții știm regulile. Dar nu putem controla și factorii genetici, poluarea, calitatea alimentelor etc.
Iar dacă mediul în care lucrezi pune mare preț pe frumusețe și concurență, cum este domeniul showbiz, anumite tratamente cosmetice devin imperative.
Unul dintre cele mai sofisticate tratamente cu efect antiaging este aplicarea unei măști cu aur de 24 de carate, care a fost adusă în exclusivitate în România de către AClinique (clinica deținută de Asist.Univ.Dr.
Această nouă procedură de înfrumusețare are efect de regenerare celulară; netezește ridurile, reduce roșeața, oferă pielii elasticitate, oferindu-i o strălucire imediată.
Clinica medicului specialist în dermatologie și doctor în științe medicale, Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu, oferă o multitudine de proceduri estetice și tratamente dermatologice precum peeling-ul chimic, terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP) – cunoscută sub denumirea de „Terapia Vampir”, corecția cearcănelor cu acid hialuronic, lifting-ul non-chirurgical cu fire de suspensie (fire complet bioresorbabile de acid polilactic sau polidioxanonă), mezoterapia, terapia cu unde șoc (ultrasunete X-Wave) pentru tratarea celulitei, corecția ridurilor cu toxină botulinică, augmentarea buzelor și pomeților cu acid hialuronic, tratamentul hiperhidrozei (transpirația excesiva) cu toxină botulinică.
Peeling-ul chimic are rolul de a îndepărta celulele moarte și de a stimula regenerarea celulară.
Pe lângă procedurile estetice, AClinique by Dr. Anca Plăpcianu realizează chirurgie dermatologică, proceduri și tratamente dermatologice, precum: dermatoscopia (metodă folosită în diagnosticarea precoce a tumorilor de piele), laserterapia, terapia IPL, tratarea acneei și a cicatricilor postacneice, a dermatitei atopice, eczemelor, psoriazisului, a hiperpigmentării cutanate, a cuperozei și a căderii părului.
Dr. Anca Plăpcianu este medic specialist dermato-venerologie (cu specialitate de bază - dermatologia, chirurgia dermatologică, dermatoscopia şi terapia cu laser), doctor în ştiinţe medicale; membru al Societăţii Române de Dermatologie (SRD) și membru al Societăţii Europene de Dermatologie (EADV). A absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa în anul 2006 şi a urmat rezidenţiatul în Dermatovenerologie la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti.
Posteaza comentariu