Fii propria ta muză! Cu Astor Big & Beautiful ETERNAL MUSE Lash Sculpting Mascara

Colecția Astor Big & Beautiful Muse este reîntregită cu noua Big & Beautiful Eternal Muse Lash Sculpting Mascara, varianta extra black. Este o mascara flexibilă pe care o poți reaplica la nesfârșit. Reinventează-ți forma genelor ori de câte ori dorești și controlează gradul de volum pe care vrei să îl obții. Cu genele tale de zeiță, acum mai negre ca niciodată, vei deveni cu siguranță o muză!

Noi, femeile, vrem ca stilul nostru să se potrivească fiecărui moment. Câteodată vrem să fim pur și simplu chic, iar alteori să fim în centrul atenției, cu ajutorul unei priviri intense.
Datorită periuței răsucite și formulei cremoase, noua Big & Beautiful Eternal Muse Lash Sculpting Mascara îți permite să îți modelezi forma genelor de fiecare dată când vrei să îți schimbi stilul. De la natural la volum incredibil! Genele tale sunt de acum inspiraționale și incredibil de negre!

De ce genele tale vor iubi această mascara:
·         O poți reaplica ori de câte ori dorești pentru a-ți reinventa stilul – de la un look natural la unul dramatic, strat după strat, fără să încarce.

·         Datorită formulei cremoase cu colagen și keratină.

·         Genele rămân flexibile.

·         Datorită periuței inteligente Lash Sculpting Twisted Brush care acoperă fiecare geană, oferă volum și sculptează fără să supra-încarce.

·         Formula extra black îți va îmbrăca genele într-un negru intens, irezistibil, care îți va defini privirea și o va face mai seducătoare ca niciodată!

Această mascara ingenioasă este totodată și un obiect cu stil.
Ambalajul negru, mat, atrage atenția prin silueta elegantă, feminină, de culoare albă. Numele produsului o contrastează discret, dar elegant, fiind tipărit într-un bronz chic. Și pentru a sugera creativitatea lui, cuvântul Muse este scris cu un font ornamental.

Astor lansează noua Big & Beautiful Eternal Muse Lash Sculpting Mascara, prima mascara flexibilă Astor pe care o poți reaplica la nesfârșit și care îți asigură colorarea genelor în negru intens. Reinventează-ți stilul de câte ori dorești. Fii inspirațională, fii o muză! Live your beauty.

·         Formula cremoasă și flexibilă îți permite să aplici produsul strat după strat fără să încarce.

·         Formula cremoasă cu colagen și keratină.

·         Genele nu se usucă și nu sunt supra-încărcate.

·         Periuța Lash Sculpting Twisted Brush scupltează fiecare geană.

·         Formula extra black îți va îmbrăca genele într-un negru intens, irezistibil


Nuanțe:                                               Extra Black
Preț:                                                    37 RON
Disponibil din:                                      Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod