Ela Crăciun, premiată drept „Liderul anului 2017 în Social Media”

Ela Crăciun a fost premiată aseară cu trofeul „Liderul anului 2017 în Social Media”.
Decernarea premiului a avut loc în cadrul Galei Itsy Bitsy și reprezintă o recunoaștere a proiectelor vedetei din sfera de parenting și a implicării sale în informarea corectă a publicului din România prin intermediul blogului său, www.elacraciun.ro.  Premiul „Liderul anului în Social Media” completează seria de trofee pe care Ela Crăciun le-a primit în ultimele două luni.    
 
Astfel se face că, pentru recordul de vizitatori ai blogului său și pentru impactul seminariilor pe care le-a organizat anul trecut, Ela Crăciun a fost mai întâi premiată la Gala Excelenței și a Performanței cu trofeul 
„Vedeta cu cel mai de succes blog de parenting”, pentru ca a doua zi să urce din nou pe scenă și să primească trofeul Eva.ro ca „Vedeta din România cu Cel mai îndrăgit blog”.
Apoi, a fost premiată de prestigioasa revistă Forbes pentru campaniile sale spre informarea corectă a părinților din România și, la Celebrity Awards, pentru succesul proiectului său online.
 
Ela Crăciun, prezentatorul emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3, și deține blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România, bucurându-se lunar de peste 1 milion de cititori.  În plus, de-a lungul anului 2017, Ela Crăciun a organizat șase edițiii ale proiectului Super Mame cu Super Puteri, la care au participat la speakeri specialiști din diverse domenii și persoane publice precum Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, Șerban Copoț, Andreea Bănică.
Întâlnirile cu publicul au fost transmise live pe pagina de Facebook a Elei Crăciun fiind vizionate de peste 500.000 de oameni. 
 
La sfârșitul anului trecut, Ela Crăciun s-a implicat în lupta pentru eliminarea fenomenului îngrijorător de bullying semnalat în grădinițele și școlile din țară. Prin aceste evenimente, Ela Crăciun își propune să vină în ajutorul viitorilor sau actualilor părinți oferindu-le acestora informații utile despre cum își pot crește copiii într-un mod sănătos și inteligent și cum pot conștientiza propriile puteri de a trece peste orice provocare. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod