Denumirea restaurantului provine de la pâinea indiană naan, coaptă în cuptorul tandoor, și care se servește condimentată cu mirodenii, ulei și semințe la fiecară masă la Naan Food & Drink Studio. Savoarea pe care o oferă cuptorul tandoor din bucătăria restaurantului este exploatată din plin și pentru alte preparate din mediu.
Restaurantul a fost conceput în colaborare cu arhitecții din echipa Delta Studio și somelierul Ovidiu Olteanu, cel care conduce acum activitatea Naan.
Meniul este realizat cu ingrediente provenite în mare parte din agricultura ecologică, de la ferme precum Ferma Sia, din Vâlcea, de unde se achiziționează ouăle, laptele sau carnea de miel. Lista de preparate include rețete vest europene, elemente specifice bucătăriei fusion precum și influențe asiatice. Chelnerii sunt pregătiți să explice preparatele, să menționeze toate ingredientele și să sugereze vinul potrivit.Selecția de vinuri se axează pe crame românești, precum Crama Girboiu, Crama Vinarte, Cramele Recaș, Crama Licorna, Crama Darie, Crama Metamorfosis, Cramele Halewood, Crama Segarcea, Crama Cepari, Crama Alira sau Crama Rătești.
Restaurantul situat pe bulevardul C.A.
Rosetti se compune din două spații, nivelul parter și nivelul cramă, crama fiind destinată nefumătorilor. Capacitatea de așezare la mese este de 55-60 de locuri.
Posteaza comentariu