Gymboland Băneasa – noul checkpoint al distracției pentru copii


Facebook Twitter Comenteaza
Gymboland Băneasa – noul checkpoint al distracției pentru copii

Pogo a întâmpinat toți copiii în Băneasa Shopping City la superpetrecerea de inaugurare a noului loc de joacă Gymboland. Jocuri, magie, muzică și multe surprize au fost doar o parte din ingredientele distracției de pe 8 și 9 aprilie, la deschiderea oficială a celei de-a 9-a locații din România.

Gymboland a deschis ușile către un nou univers magic al copilăriei, unde creativitatea se îmbină cu inovația, iar copiii devin personaje principale în povești încântătoare. In timp ce părinții și bunicii se pot relaxa în mall, cei mici, ghidați de amuzantul Pogo, se pot delecta cu activitățile atent alese, ce încurajează spiritul ludic.

Cu o expertiză de peste 11 ani în domeniul entertainment-ului educational, Gymboland a reușit să creeze o ambianță perfectă, care să transforme fiecare loc de joacă într-un spațiu preferat de toți copiii. Elementele recreative și interactive aduc impreuna educaționalul și distracția prin cele mai atrăgătoare metode de petrecere a timpului liber pentru cei mici.

În încercarea de a realiza o deschidere reprezentativă si ideală pentru ce oferă noul spațiu de joacă din Băneasa, copiii au avut două zile ca un maraton al distracției.

În prima zi (sâmbătă, 8 aprilie), copiii s-au bucurat de clown party, jocuri, concursuri, show de tobe, Hawaiian party și spectacol de karaoke, iar în a doua zi (duminică, 9 aprilie), programul copiilor a inclus concursuri cu iepurașul poznaș, bal mascat, spectacol de magie și un show cu membrii de teatru PAM PAM.

Toate spațiile de joacă din țară funcționează pe principiul dezvoltării unui mediu indoor, care să stimuleze și să atragă copiii la joacă și în activități educaționale.

De la decor la activități și la alegerea personalului specializat, locul de joaca are ca principal scop crearea unui spațiu propice dezvoltării abilităților cognitive și fizice ale celor mici, care să răspundă nevoii de a evada din cotidian a copiilor, cât și nevoii părinților de a-i include în activități care să le dezvolte abilitățile creative.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod