Circuitele - noua moda in materie de vacante prinde contur si in Romania

Cuplurile pe de o parte, dar și persoanele singure reprezintă publicul țintă pentru vacanță de tip circuit. Turistul român care alege Circuitele cu sau fără însoțitor își dorește să călătorească alături de alți turiști pentru a împărtasi entuziasmul de a descoperi impreuna destinația aleasă. Și familiile cu copii mai mari de 10 ani aleg circuite, aceasta fiind vârsta la care copii încep să fie interesați de civilizații sau de anumite obiective, numărul acestora crescând în fiecare an. 

„Profilul turistului român, precum și deciziile de cumpărare se modifică în mod firesc, în fiecare an. Analizând solicitările de vacanțe aferente anului 2018 versus cele din 2019 am constatat o creștere cu 10-15% a interesului călatorului roman pentru circuite. Astfel, clienții noștri aleg circuitele clasice concepute pentru a vizita atracțiile de top dintr-o țară într-un interval de timp mai scurt la un buget rezonabil, dar și circuitele multi-țări, care combină experiențe din două sau mai multe țări.

Nici colecția de Circuite adventure sau Safari, nu este neglijată de către turisti, care aleg astfel de programe pentru adrenalina si experiențele memorabile. Am remarcat faptul că tot mai multi clienți își doresc să exploreze lumea evitând traseele clasice aglomerate, asa că aleg circuitele "off the beaten track“, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.

„Atu-urile unui circuit versus o vacanță de oraș + plajă, sau alt tip de sejur sunt multiple. Astfel, doar în cadrul unui circuit poți descoperi cu adevărat o destinație, itinerarele sunt concepute astfel încât să includă toate atractiile ce trebuie vazute la destinație. Pentru toate circuitele, Eturia alege hoteluri de buna calitate, situate în zonele principalelor obiective turistice, sau in zone de agrement, astfel vacanța este relaxantă, caci scutim partial din timpul aferent transferurilor.
Ofertele noastre includ toate costurile și comisioanele asociate pachetelor turistice: cazări, bilete de avion si taxele de aeroport, mese, transferuri și tururi conform programului, taxele de intrare la obiectivele turistice, asigurare complexă de calatorie, circuitele de grup includ chiar tipsurile care se dau la soferii si ghizii locali. Astfel, clienții noștri au parte de o vacanța fără griji și fără costuri ascunse, singurele cheltuieli extra fiind cele personale sau anumite excursii, pe care le pot alege pentru a completa experiența de vacanță
.”, declară Sorin Stoica.

Și în această categorie există un TOP 5 circuite vedetă: Croaziera cu însoțitor Eturia în Japonia & Coreea de Sud de 19 zile;  Heart of Mexic & Cuba este un circuit de grup cu însotitor Eturia de 16 zile; Discover SUA Vest este un circuit de 13 zile; Discover China & Tibet este un circuit de grup cu însotitor Eturia, de 16 zile;  Discover Rusia este un circuit de 8 zile.
Preturile vacanțelor de tip circuit diferă în funcție de durată, număr de persoane, tip de circuit cu sau fără însoțitor și bineînțeles de destinație. Astfel bugetele variază de la 1590 euro de persoană, pana la 3990 euro de persoană. „Vacanțele de grup cu însoțitor sunt printre cele mai apreciate produse Eturia. Mulți dintre clienții noștri doresc să călătorească împreună cu alți turiști cu care pot socializa și interacționa. Serviciile oferite de însoțitorul de grup, ghizii locali și activitatile pe care le pot face doar alături de un grup sunt câteva dintre motivele pentru care acest produs este din ce în ce mai apreciat, devenind un produs la MODA.”, declară Sorin Stoica, CEO Eturia.

Eturia, prima agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate pune la dispoziția turiștilor români vacanțe” tailor made” în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif.
Înființată în anul 2007, Eturia are în acest moment peste 57 de angajati și 3 sedii în: Bucuresti, Piatra Neamt și Cluj. In anul 2018, Eturia a înregistrat o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, iar in 2019 prevede o crestere de 20% comparativ cu 2018.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod